У Канаді дивитимуться засідання Верховної Ради України

17 Вересня 2009
23268
17 Вересня 2009
09:30

У Канаді дивитимуться засідання Верховної Ради України

23268
У Канаді дивитимуться засідання Верховної Ради України

Дирекція телерадіопрограм Верховної Ради України (телеканал «Рада») у вересні підписала угоду з канадською фірмою IMB REKODS (Торонто) про висвітлення парламентської діяльності в Україні через систему IPTV. Про це ТК повідомив генеральний директор телеканалу Микола Орловський. «Канадці підписали цю угодою з метою забезпечення української діаспори інформацією про Україну», - сказав Микола Орловський.

 

Генеральний директор також повідомив про те, що на телеканалі «Рада» в новому телесезоні стартували три нових проекти: щотижневий 15-хвилинний «Школа милосердя» (про благодійні акції народних депутатів), «Освітні перспективи» (ведуча Людмила Горіцька) та «Мистецька рада» (ведучий Олексій Видрін).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23268
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Агасфер
5345 дн. тому
Важко сказати, що канадцям пощастило
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду