Мін’юст зареєстрував газету «Кишенькові гроші» і журнал «Спадок людства»

15 Вересня 2009
17019
15 Вересня 2009
17:41

Мін’юст зареєстрував газету «Кишенькові гроші» і журнал «Спадок людства»

17019
Мін’юст зареєстрував газету «Кишенькові гроші» і журнал «Спадок людства»

Міністерство юстиції зареєструвало п'ять нових журналів і одну газету.

 

3 вересня наказом №1588/5 зареєстровані газета «Кишенькові гроші» («Карманные деньги») і журнали «Палаци та садиби» («Дворцы и усадьбы»), «Спадок людства» («Наследие человечества»), Beauty Club і «Серцева недостатність» («Сердечная недостаточность»).

 

Перереєстровані газети «Медична газета "Здоров'я України ХХІ сторіччя"», («Медицинская газета "Здоровье Украины ХХІ век"») і «Тайны прошлого», журнали «Клінічна імунологія. Алергологія. Інсектологія» («Клиническая иммунология. Аллергология. Инфектология»), «Продукти & Інгредієнти» («Продукты & Ингредиенты») і «Гранат».

 

9 вересня наказом №1626/5 зареєстрований журнал (додаток до журналу «Ретро та екзотика») «Автоексклюзив». Перереєстровані журнал «Наука та наукознавство» і збірники «Політологічні та соціологічні студії», «Питання історії України», «Історична панорама», «Історико-політичні проблеми сучасного світу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17019
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду