«ТСН. Тиждень» з Аллою Мазур знизила частку, а програма «Подробиці» з Русланом Сенічкіним – майже не змінила (оновлено)

14 Вересня 2009
24446
14 Вересня 2009
16:32

«ТСН. Тиждень» з Аллою Мазур знизила частку, а програма «Подробиці» з Русланом Сенічкіним – майже не змінила (оновлено)

24446
«ТСН. Тиждень» з Аллою Мазур знизила частку, а програма «Подробиці» з Русланом Сенічкіним – майже не змінила (оновлено)

13 вересня «ТСН. Тиждень» із Аллою Мазур на «1+1» мала рейтинг 6,33%, частку 18,27% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK).

 

У містах «50 тис.+» показники програми нижчі: рейтинг 5,95%, частка 15,82%. Цього дня «ТСН. Тиждень» знизила частку слоту порівняно з попереднім тижнем (частка 20,86%, за «50 тис.+» – 17,13%), однак взяла частку, вищу за середню по каналу – 11%.

 

Середні показники «ТСН. Тиждень» за цей рік - рейтинг 7,53%, частка 20,46% («50 тис.+» – 16,11%).

 

Цього ж дня на «Інтері» у звичному слоті «Подробиць тижня» вийшли «Подробиці» з Русланом Сенічкіним, які мали рейтинг 10,74%, частку 27,08% (за «50 тис.+» – 25,58%). Минулого тижня частка підсумкової програми каналу не надто відрізнялася – 26,98% (за «50 тис.+» – 25,89%).

 

Середні показники «Подробиць тижня» за рік – рейтинг 10,19%, частка 26,33% («50 тис.+» – 27,93%).

 

Тим часом 11 вересня перший випуск підсумкового «Шустер live» у новому сезоні взяв рейтинг 2,46%, частку 11,12% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK).

 

За комерційною аудиторією каналу в містах із населенням понад 50 тисяч частка програми вища – 14,12%. Ток-шоу взяло показники, вищі за середні по каналу (частка ТРК «Україна» за минулий тиждень – 8,68%), однак не перевищила свої здобутки минулого сезону.

 

Нагадаємо, минулого сезону підсумковий «Шустер live» мав рейтинг 3,05%, частку 11,91% ( за «50 тис.+» частка становила 14,1%).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24446
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
65
5342 дн. тому
при всій моїй повазі до Алли, їй не вдасться "прогнути під себе" збарбошені плюси. В неї буде два варіанти, або збарбоситись самій, або піти. Всі ведучі славетних плюсів пішли, барбоси залишились при своїх, тому я щиро радий, що хоча б Алла повернулась, і щиро бажаю, щоб вона себе зберегла. Але давайте не будемо обманювати самі себе, навряд чи Ткаченко повертав Аллу, щоб вона демонструвала незалежність від спільної концепції плюсів. Або збарбосять, або поматросять.
глядач
5342 дн. тому
Я насправді апелював до Віті, але з паном (чи пані) 65 теж не зовсім згоден. Щодо аудиторії -бачу, не один я такої думки. Що ж до того, що Аллу збарбосять - не думаю. Тут хтось згадував про її вік - так от дорослих людей переінакшити значно важче, ніж зелених юнців. Я, принаймні, на це сподіваюся. P.S. І до "жіночого погляду": а мені Алина нова одежина навпаки, сподобалася. Якась вона у ній жіночніша, нова, недосказана. Як початок нової захопливої книжки:)))
глядач
5342 дн. тому
От з останнім коментом я не згоден. Вплив Алли на ефір відчутний, і не лише на емоційному рівні. Не знаю, як там з цифрами, нинішній аудиторії плюсів розчленовані трупи, певно, сподобалися б більше. Ви ж зважайте, що нормальних людей канал відваджував від себе всі оті півтора року, тому й дивитися їх перестали. Так просто аудиторію не повернеш. Але за один сюжет про львівський форум видавців Аллі і редакторам -великий респект. Так докладно про книжки попередній ТСН не розказав би нізащо, в кращому разі було б щось на кшталт "там бігали клоуни". Тільки про Ліну треба було в студії наголосити, все-таки бомба буде ще та, відчуваю. Алло, не здавайтесь! Ваші глядачі повернуться:)
65
5342 дн. тому
Мазур знизила частку, бо це вже не її аудиторія. плюси все збарбосили, на що сподівалися? Плювати глядачам в обличчя, прирівнювати їх до бидла, а потім раптом повернути Аллу, і чекати що розумні люди повірять? Швидше збарбосять Аллу, ніж аудиторію, які відійшли від плюсів
Витя
5342 дн. тому
Так обидно, что в Аллу пытаються завернуть нынешнюю плюсовскую туфту! Как в совке в нагрузку с банкой шпрот продавали три банки кильки. Мазур на плюсах как фальшивая нота, ощущение, что тебя облапошили, наклеили этикетку с красной икры на банку с кабачковой.
женский взгляд
5342 дн. тому
Канал пытается отмыть свою репутацию за счет Аллиной. Выглядит Алла супер, молодая красивая женщина, только наряд какой-то неуместный, так вечером в театр можно сходить, они что стилистов тоже заменили на румынских? Что это за цыганская бижутерия? Алла всегда была верхом корректности и сдержанной элегантности в одежде, а теперь эта цыганщина, трикотажная туника, пластиковые бусики! Алла была иконой новостийного стандарта, из нее сделали румынскую адаптацию.
Анна
5343 дн. тому
1.Алла в отличной форме, это очевидно. Что после полутора лет отсутствия в эфире даже удивляет. 2. С промотированием у канала действительно проблемы. Многие мои знакомые узнали, что она уже вернулась в эфир, только сегодня: смотреть 1+1 по воскресным вечерам просто перестали. 3. Судя по тому, что сообщение о возвращении Мазур и Опаленика на канал появилось только на прошлой неделе, времени на подготовку им практически не оставили. Руководство канала опять в срочном порядке закрывает дыры?
Ден
5343 дн. тому
Кто сдала, Мазур? Да она, пожалуй, лучшее, что в этом выпуске было! Задавленные барбосами журналюги - это проблема, качественные сюжеты на плюсах уже давно разучились делать, да и то вчера еще пару приличных было, про иномарки, например. А я вообще ради ведущей только на плюсы переключился, спасибо дружку, перезвонил. И не жалею:)) Она еще лучше, чем до декрета, блеск какой-то в глазах появился, вобщем смотреть и слушать - кайф. А чего, кстати, они ее не анонсировали? Глядишь, народ и подвалил бы поглазеть, а то парень их в итоговом задрал уже своими ужимками...
Режиссер
5343 дн. тому
да, сдала конкретно,... удасться ли ей снова войти в былую форму?
Дротаверин
5343 дн. тому
Нормально. И, что немаловажно, покруче этого монстра Шустера.
Да уж...
5343 дн. тому
Мазур и Опаленик - результат ниже ожидаемого. Потуги Саши Ткаченко восстановить имидж 1+1 проваливаются. Ну-ну. censored Коломойский после выборов тебя выкинет, и правильно сделает. Помяни эти слова.
Алегарф
5343 дн. тому
У Мазур существенно изменился голос. Извините, заржавел.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду