Телеканал «24» змінює логотип і оформлення ефіру

2 Вересня 2009
8787
2 Вересня 2009
11:29

Телеканал «24» змінює логотип і оформлення ефіру

8787
Телеканал «24» змінює логотип і оформлення ефіру

Канал «24» проводить ребрендинг. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба телекомпанії.

 

На початку жовтня 2009 року «24» змінить кольори, логотип і стилістику оформлення ефіру. Головна мета - передати прозорість, ясність, відкритість, динаміку, енергію.

 

Замість помаранчевого і чорного - білий, червоний та сріблястий.

 

 

Логотип вдосконалили на користь «елегантності та динамічності».

 

 

 Фірмові титри набудуть легкості та інформативності.

 

 

Оновлення міжпрограмних заставок полягає в сучаснішому оформленні та обігруванні символів інформаційних рубрик - мікрофон (шоубіз), колесо (світ перегонів), стадіон (спорт) тощо.

 

 

«Ми довго йшли до цього кроку - ребрендингу телеканалу. З одного боку, був досвід світових новинних телеканалів, які роками працюють у незмінному графічному оформленні. Наприклад, канал EuroNews нещодавно провів редизайн вперше за 15 років свого існування! З іншого боку, ми розуміли, що вже доросли до того, аби стати більш сучасними і видовищними для нашого глядача, – каже генеральний директор телеканалу «24» Роман Андрейко. – Переконаний, що ребрендинг дозволить телеканалу закріпити статус динамічного, прозорого, сучасного новинного телеканалу і стати ближчим для нашої цільової аудиторії». 

 

Нове оформлення телеканалу здійснює компанія Revolution Group, що має чималий досвід співпраці з українськими телеканалами. Вартість ребрендингу телеканалу «24» поки що не розголошується. 


 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8787
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан Гдаль
5356 дн. тому
Білі смуги-вставки, які розділяють блоки "Зростання боргу.." та "Найдешевший.." і нижче "Економіка" та "Великобританія" зайві. Вони беруть на себе увагу, а ніякого інформаційного навантаження не мають.
Богдан Гдаль
5356 дн. тому
З точки зору стилю - професійніше виходить. Проглядається єдина концепція. З точки зору кольорів - гірше. Сірий не має енергетики. Пасивний. Не створюватиме настрій. Є вади в логотипі. Хоча він кращий за попередній, не подобається лівий верхній кут з надто тонкою як для того боку логотипа обвідною лінією.
Андрей
5356 дн. тому
Оформление выглядит отлично. Ждём-с этого всего в эфире.
Саша
5356 дн. тому
Та ладно) Теж мені программ найшли) Крім підлітків программа про бідну бгему наврят кому цікава)
m@ms
5357 дн. тому
Насколько я знаю, в эфире телеканала Гамма уже давно идет программа с названием Show Biz, отслеживайте что ли господа?
benson
5357 дн. тому
Мне тоже новые графические решения нравятся больше старых. Логотип вообще стал на порядок круче. Обычно ребрендинги востпринимаются вштыки, но, в данном случае, все стало более органично и красиво. Молодцы!
Саша
5357 дн. тому
Мены подобається)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду