Український Story TV стартує одночасно з румунським та болгарським

31 Серпня 2009
14632
31 Серпня 2009
16:35

Український Story TV стартує одночасно з румунським та болгарським

14632
Український Story TV стартує одночасно з румунським та болгарським

Телеканал про зірок Story TV буде запущено в Україні одночасно з аналогічними каналами у Румунії та Болгарії. Про це «Детектор медіа» повідомила шеф-редактор румунського видання журналу Story Мікаела Келіною (Mihaela Călinoiu).

 

Конкретна дата старту ще невідома. «Прийняти важливе рішення просто зараз складно через економічну ситуацію у цих країнах», - зазначила пані Келіною. За її словами, процес може бути довгим, оскільки команда з запуску каналів ще шукає менеджерів та фахівців-телевізійників у штат. Єдине стратегічне рішення, про яке можна говорити напевно, - це одночасний запуск каналів у трьох країнах.

 

На питання про можливість залучення українського підрозділу Sanoma Hearst до створення каналу Мікаела Келіною зазначила, що їй ця інформація невідома. У Румунії, зазначила вона, колектив Story Romania продукуватиме контент для румунського телеканалу. Імовірно, така ж модель може бути застосована і в Україні.

 

Заплановану суму інвестицій в український канал вона не розголошує.

 

Нагадаємо, у липні видання Media Business Reports повідомило про намір компанії Sanoma Hearst запустити кабельний телеканал про зірок Story TV у кількох країнах, у тому числі в Україні (першоджерело інформації - тут). Проте генеральний директор Independent media Sanoma magazines Ukraine Юлія Стефанишина сказала ТК, що їй про це нічого невідомо, тож про запуск каналу в Україні не йдеться - принаймні, найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14632
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду