М1 запустив «дейтинг»-шоу «Весілля для тебе» з Василісою Фроловою та Юрієм Котом

31 Серпня 2009
22047
31 Серпня 2009
15:41

М1 запустив «дейтинг»-шоу «Весілля для тебе» з Василісою Фроловою та Юрієм Котом

22047
М1 запустив «дейтинг»-шоу «Весілля для тебе» з Василісою Фроловою та Юрієм Котом

На М1 стартувало нове щотижневе «дейтинг»-шоу «Весілля для тебе» з ведучими Василісою Фроловою та Юрієм Котом. Програма виходить щонеділі о 10:30 з повторами протягом тижня.

 

Як розповів ТК генеральний продюсер М1 Валентин Коваль, «Весілля для тебе» - це «дейтинг»-шоу, у якому хлопці змагаються в майстерності освідчення в коханні. «Є декілька хлопців, які збираються запропонувати руку і серце своїй дівчині. Той, хто освідчиться найбільш влучно й оригінально, отримує призи: від організації весілля з командою Юрія Кота і залученням артистів, до весільної подорожі», - описав формат проекту пан Коваль.

 

Нині програма «Весілля для тебе» має одного спонсора - МТС, але канал веде переговори з іще однією торгівельною маркою.

 

Цим новим проектом, як і іншими програмами нового сезону, канал насамперед орієнтується на молодих дівчат. «Ми намагаємося залучити жіночу аудиторію, якої в нас раніше було багато, а останнім часом поменшало, і хочемо повернути собі показники минулої осені. Розраховуємо на рейтинг 0,35-0,4% у праймових виходів і частку не менше 3% в офпраймі», - уточнив Валентин Коваль.

 

30 серпня прем'єра шоу «Весілля для тебе» на М1 за аудиторією 18+ взяла рейтинг 0,18%, частку 1,34%, за аудиторією 14-49 - рейтинг 0,19%, частку 1,41% (загальнонаціональна панель GFK). У містах «50 тис.+» показники були нижчими: за аудиторією 18+ рейтинг 0,06%, частка 0,41%, за аудиторією 14-49 рейтинг 0,05%, частка 0,38%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22047
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду