УМХ в 10 разів збільшує статутний капітал для запуску інтернет-проектів

28 Серпня 2009
12971
28 Серпня 2009
16:20

УМХ в 10 разів збільшує статутний капітал для запуску інтернет-проектів

12971
УМХ в 10 разів збільшує статутний капітал для запуску інтернет-проектів

«Український Медіа Холдинг» майже в 10 разів збільшить статутний капітал для розвитку інтернет-проектів. Про це повідомляє прес-служба УМХ.

 

За інформацією директора з маркетингу групи Олени Мартинової, передбачається сума у розмірі  близько 3,9 мільйони гривень. Ці кошти отримали у результаті розміщення акцій додаткової емісії.

 

Як повідомлялось раніше, УМХ планує здійснити додаткову закриту емісію 35 тисяч простих іменних акцій номіналом 100 грн. При цьому частки акціонерів після розміщення мають лишитися незмінними.

 

Розміщення акцій планують провести у два етапи: з 15 вересня до 11 жовтня та з 13 до 15 жовтня 2009 року.

 

Сьогодні 99,975% акцій ЗАТ належить United Media Holding (UMH, Нідерланди), що у кінці травня 2008 року залучила $45 мільйонів під час приватного розміщення 15% акцій з лістингом на Франкфуртській фондовій біржі. Другим власником акцій є ЗАТ «УМГ», що також є структурною одиницею холдингу.

 

Як повідомлялося, у вересні  2008 року збори акціонерів УМХ уже ухвалювали рішення щодо збільшення статутного капіталу на 1,6 мільойни гривень - до 2 мільйонів гривень, однак емісія так і не відбулася.

 

United Media Holding (UMH) - міжнародна диверсифікована мультимедійна компанія. З травня 2008 року входить до лістингу Франкфуртської фондової біржі. До складу  United Media Holding входить група компаній «Український Медіа Холдинг» та видавничий дім «Популярна преса», що керує бізнесом у Россії, Казахстані та Білорусі.

 

Internet-група UMH об`єднує портал I.ua, портали football.ua та gloss.ua, сайти kp.ua, focus.ua, dengi.ua, aif.ua, timeout.ua, соціальну мережу HighWay, блогохостинг HiBlogger та інші.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду