«Інтер» покаже документальний фільм «1377 спалених заживо»

26 Серпня 2009
19851
26 Серпня 2009
12:19

«Інтер» покаже документальний фільм «1377 спалених заживо»

19851
«Інтер» покаже документальний фільм «1377 спалених заживо»

1 вересня  до 70-річниці Другої світової війни «Інтер» покаже документальний фільм власного виробництва «1377 спалених заживо». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

 Стрічка вийде о 23:40. Автором фільму  став Іван Кравчишин (студія «07 Продакшн»).

 

«1377 спалених заживо» розповідатиме про українські села, які разом  з жителями фашисти спалили у Другу світову війну. Тоді загинуло понад 50 тисяч людей (переважно дітей, жінок та старих).

 

Зокрема в стрічці йтиме мова про знищення маленького містечка Корюкова на Чернігівщині, 7 тисяч мешканців якого були вбиті за три дні операції гітлерівців.

 

«Це була найстрашніша та найкривавіша розправа над цивільним населенням на території колишнього Радянського Союзу - трагедія білоруської Хатині за кількістю жертв була в десятки разів меншою. Але як так сталося, що про це пам'ятають тільки свідки з сусідніх сіл?», - йдеться в анонсі «Інтера».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19851
Читайте також
11.08.2009 15:52
Євген Булавка
для «Детектор медіа»
47 628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду