Реконструкцію стадіону «Олімпійський» цілодобово транслюватимуть в інтернеті

25 Серпня 2009
26229
25 Серпня 2009
18:02

Реконструкцію стадіону «Олімпійський» цілодобово транслюватимуть в інтернеті

26229
Реконструкцію стадіону «Олімпійський» цілодобово транслюватимуть в інтернеті

Перебіг реконструкції стадіону «Олімпійський» транслюватимуть в режимі онлайн. Проект розробила і втілила в життя за власні кошти компанія «Українські новітні телекомунікації» (TM UNTC). Про це на прес-конференції в «Українських новинах» повідомив міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

 

«Це ще один шлях постійного громадського контролю, коли кожен, хто цього бажає, в Україні та поза її межами зможе цілодобово, в режимі реального часу через інтернет-сайти слідкувати за роботами на НСК "Олімпійський". Тепер ніхто не зможе необґрунтовано звинувачувати нас в бездіяльності чи розкраданні коштів», - наголосив пан Павленко.

 

За ремонтними роботами на спортивному комплексі можна буде спостерігати цілодобово завдяки чотирьом камерам, які зніматимуть «Олімпійський» з різних ракурсів. Сайт витримуватиме до 500 одночасних відвідувань, в майбутньому розробники планують підняти цю планку вдвічі. Посилання на відеотрансляцію вже розмістили на сайтах «Українформу» та Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

 

За словами Юрія Павленка, така онлайн-трансляція державі нічого не коштувала, усі витрати взяла на себе компанія UNTC. За словами її генерального директора Олександр Заведей, проект обійшовся компанії у більше ніж 25 тисяч гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26229
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду