«Батьківщина» заплатила УТР, НТКУ і 5 каналу за трансляцію з’їзду

14 Липня 2009
16809
14 Липня 2009
14:13

«Батьківщина» заплатила УТР, НТКУ і 5 каналу за трансляцію з’їзду

16809
«Батьківщина» заплатила УТР, НТКУ і 5 каналу за трансляцію з’їзду

Трансляція з'їзду партії «Батьківщина» на трьох телеканалах здійснювалася на комерційних умовах, повідомляє «Українська правда». Про це повідомили на телеканали УТР і 5 каналі.

 

«Партія "Батьківщина" звернулася на 5 канал з офіційним листом з проханням транслювати урочисте зібрання на комерційних умовах. Після чого з нею був підписаний договір, на підставі якого і відбувається трансляція заходу», - зазначили в прес-служби 5 каналу.

 

На телеканалі УТР «Українській правді» також повідомили, що трансляція заходу здійснювалася на базі угоди, укладеної з ВО «Батьківщина».

Віце-президент УТР Володимир Земляний утримався від оголошення вартості такої трансляції, однак зауважив, що «розцінки були державними».

 

Як відомо, у вівторок протягом двох годин телеканал Перший Національний, УТР і 5 канал транслювали в прямому ефірі урочисте зібранні з нагоди 10-річчя всеукраїнського об'єднання «Батьківщина».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16809
Читайте також
28.08.2009 10:44
Марко Дармограй
для «Детектор медіа»
39 309
04.08.2009 13:26
Андрей Колесник, для «Детектор медіа»
31 405
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алекс
5405 дн. тому
То Гость: То ти сам таку гімно зробив, чи УТ-1 допомогав...
Ірина
5405 дн. тому
Партія "Батьківщина" в Харкові та голова обласного БЮТу Фельдман частенько звертаються до місцевих ЗМІ, аби пропіарити месіджі Олександра Борисовича. Та оплачує роботу він, швидше за все не офіційно - журналісти Харківських новин та ОТБ не отримували оплату за сюжети з Нового року.
гость
5406 дн. тому
Люди!!! Пока пес не слизал мой коммент, спешите переписать адрес, с ЮВТ обхохочетесь: http://ebitda.com.ua/articles/1201.html
lashch
5406 дн. тому
Колеги, забули про каналан новин "24"....навіщо так засмучувати?!)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду