«1+1» пообіцяв рекламодавцям «спеціальні ціни» за розрив ексклюзиву з «Інтер-рекламою»

9 Липня 2009
23784
9 Липня 2009
22:13

«1+1» пообіцяв рекламодавцям «спеціальні ціни» за розрив ексклюзиву з «Інтер-рекламою»

23784
«1+1» пообіцяв рекламодавцям «спеціальні ціни» за розрив ексклюзиву з «Інтер-рекламою»

Телеканал «1+1» готовий запропонувати спеціальні ціни тим рекламодавцям, які відмовляться від ексклюзивного розміщення на каналах умовного сейлз-хаусу «Інтер-реклама». Про це заявило керівництво «1+1» під час презентації, яку канал провів 9 липня для рекламних агенцій та рекламодавців.

 

«Спеціальні ціни» можуть бути на 30% нижчими за ціни ексклюзиву з ІР. Для таких угод канал готовий виділити близько 25% своєї рекламної ємності.

 

При цьому канал не вимагатиме повної відмови від розміщення на інших каналах, зокрема каналах сейлз-хаусу «Сфера-ТВ», керівництво якого також відвідало презентацію у повному складі.

 

Нагадаємо, ІР дає знижки до 30% тим рекламодавцям, які віддають їй весь або майже весь свій телевізійний бюджет.

 

Представники рекламних агенцій зазначають, що озвучені цифри є дуже відносними, оскільки кожен рекламодавець має свою власну ціну на ІР. Наразі «1+1» для більшості клієнтів і так коштує дешевше, ніж розміщення в ІР на ексклюзивних умовах, проте у середньому менше, ніж на 20-30%.

 

Керівництво каналу також оголосило про наміри довести частку каналу за аудиторією «люди 18-54» (панель "50 тис.+") до 12% (останнім часом вона коливалася в межах 9%) і представив низку прем'єрних серіалів, фільмів та програм. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23784
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2 U
5397 дн. тому
Это отчаянный ответ, а не адекватный. У "плюсов" сейчас вариантов немного - продолжать подбирать крохи или пойти ва-банк. Они, похоже, выбрали второй. Но. 1+1, Тет и "Кино" это ж кот начхал против "Интера" и пинчуковского квартета - с ресурсами ИР эту скидку можно нивелировать одной левой. Но это если по-пацански. А если по-умному, то собака лает - караван идет. С аудиторией у "плюсов" и Ко плохо -- и мало ее, и, мягко говоря, не самая она отборная. А про рейтинги даже говорить грустно.
Дюдюка
5397 дн. тому
А я вот соглашусь - ИР и правда, мягко говоря, нагловаты
spam
5397 дн. тому
фу
Profi
5398 дн. тому
А вот и адекватный ответ ИРу... в прошлом году эта конторка била такими методами куда попало... ни о какой порядочности и речь не шла.. Граната прилетела обратно ;) 1+1 , ТЭТ , Кино ;)
ню-ню
5398 дн. тому
И в этом - весь Фафа. У него все приемы ниже пояса и ниже плинтуса. Чего еще ждать от человека, который не брезгует поделкой документов?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду