У Мін’юсті пояснили, що Спілка кінематографістів може повторно надати документи про переобрання керівництва

9 Липня 2009
17528
9 Липня 2009
12:59

У Мін’юсті пояснили, що Спілка кінематографістів може повторно надати документи про переобрання керівництва

17528
У Мін’юсті пояснили, що Спілка кінематографістів може повторно надати документи про переобрання керівництва

Прес-служба Міністерства юстиції України поширила заяву, в якій наголошує, що Національна спілка кінематографістів України може повторно подати до міністерства додаткові документи, які доводять легітимність обрання оновленого керівного складу НСКУ, або оскаржити рішення органу влади у порядку адміністративного судочинства.

 

Нещодавно стало відомо, що, вивчивши надані документи про проведення V (XI) з'їзду НСКУ, Мін'юст прийняв рішення не брати інформацію про рішення з'їзду до відома. У правовому висновку серед причин відмови називали те, що НСКУ не подала до міністерства документів про скликання V (XI) з'їзду і те, що надані витяги з протоколу з'їзду не містять інформації про кількість зареєстрованих делегатів, що унеможливлює встановлення правочинності наслідків з'їзду.

 

Як уже повідомляла ТК, нове невизнане правління Спілки, яку очолив Сергій Тримбач, заявило про намір подавати позов до адміністративного суду. Керівництво НСКУ було переобране на V (XI) з'їзді 28-29 квітня. Попередній голова Борис Савченко намагався скасувати з'їзд, а згодом відмовився визнавати його легітимність.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду