Мера Львова оштрафували за невиконання рішення у справі газети «Ратуша»

9 Липня 2009
20337
9 Липня 2009
09:23

Мера Львова оштрафували за невиконання рішення у справі газети «Ратуша»

20337
Мера Львова оштрафували за невиконання рішення у справі газети «Ратуша»

8 липня липня підрозділ примусового виконання рішень відділу Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській області наклав штраф 510 грн на міського голову міста Львова Андрія Садового.

 

Причиною стало невиконання рішення суду, за яким Садовий був зобов'язаний спростувати неправдиві відомості щодо газети Львівської міської ради «Ратуша». Рішення було ухвалене Галицьким районним судом Львова 17 червня 2009 року. Зокрема, мер повинен спростувати фразу «Гроші вони отримують вчасно і системно, правда, в конвертах. Це вже робота для правоохоронних органів», однак проігнорував виконавчий лист.

 

 

 

Нагадаємо, у судах Львова триває судова тяганина між головним редактором «Ратуші» Миколою Савельєвим та Львівською міською радою. 7 квітня 2008 року Личаківський районний суд Львова під головуванням судді Тетяни Гірник проголосив ухвалу, якою задовольнив адміністративний позов головного редактора газети «Ратуша» Миколи Савельєва до Львівської міської ради щодо ухвали від 5 липня 2007 року про звільнення Савельєва із посади головного редактора газети «Ратуша» і призначення на його посаду Ярослави Вовк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20337
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
To Андрей
5407 дн. тому
"Андрей" уплати деньги и дальше разбирайся со своим пониманием.
Андрей
5408 дн. тому
Это что то из ряда вон выходящее: почему МЕР ГОРОДА должен просить прощение или что-то опровергать у газеты ГОРСОВЕТА?!!!!!!!!! ЭТО ВЫШЕ МОЕГО ПОНИМАНИЯ!!! Кто то способен мне это объяснить??????????????!!!!!!!!!! Андрей
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду