Мін’юст зареєстрував журнали «Я – модель» і «Темний бік»

7 Липня 2009
18451
7 Липня 2009
18:08

Мін’юст зареєстрував журнали «Я – модель» і «Темний бік»

18451
Мін’юст зареєстрував журнали «Я – модель» і «Темний бік»

26 червня Міністерство юстиції України зареєструвало нові засоби масової інформації. Наказом № 1143/5 зареєстровані журнали «Темний бік» («Темная сторона»), «Наполеонівські війни» («Наполеоновские войны»), «Я - Модель» (I am Model), «Телесвіт. Бізнес та технології телерадіомовлення», («Телемир. Бизнес и технологии телерадиовещания») і збірник «Збірник наукових праць військової частини А1906».

 

Перереєстровані газети «Пенсійна газета» («Пенсионная газета»), «Таксі» («Такси»), «Доля людини» («Судьба человека»), «Грай та вчись» («Играй и учись»), «Мама» («Мама»), «Здравушка + TV» («Здравушка +TV), «Календар» («Календарь»), «Советчица», «Порадниця Готуємо смачно!» («Советчица Готовим вкусно!»), «Порадниця Бувай здоровий!» («Советчица Будь здоров!»), «Порадниця. Присадибне господарство» («Советчица. Приусадебное хозяйство»).

 

Наказом № 1145/5 перереєстровані журнали «Правничий часопис Донецького університету», «Світ у 2010» («Мир в 2010», The world in 2010), «Вельможа» («Вельможа», Grandee) і «Однокласник».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18451
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
5427 дн. тому
Одна кацапоязЬІка преса.. До чого котиться Україн? Правильно до прірви, тому що в Україні хохло-малороси живуть, а не українці..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду