17 травня на «1+1» - документальний проект Андрія Нестеренка та Романа Вибрановського «Особливий погляд»

15 Травня 2009
22697
15 Травня 2009
19:17

17 травня на «1+1» - документальний проект Андрія Нестеренка та Романа Вибрановського «Особливий погляд»

22697
17 травня на «1+1» - документальний проект Андрія Нестеренка та Романа Вибрановського «Особливий погляд»

17 травня о 13.30, 14.30, 15.25 та 16.25   телеканал «1+1» покаже документальний проект «Особливий погляд». Цикл складається з чотирьох окремих серій: «Обережно: мажори за кермом», «Справедливість ціною в життя», «Кредитне похмілля» та «Самотній мільйонер бажає познайомитись».  Проект створений командою під керівництвом Андрія Нестеренка та Романа Вибрановського.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, кожна серія присвячена актуальній проблемі українського сьогодення: «Обережно: мажори за кермом» - історія про тих, кого називають «золотою молоддю» або «мажорами».«Справедливість ціною в життя» - програма про те, що потрібно зробити, щоб відстояти свою правоту, коли неправі ЖЕК, міліція, міжнародна корпорація, магазин чи фаст-фуд. «Кредитне похмілля» - про проблему кредитів та боргів під час кризи. «Самотній мільйонер бажає познайомитись» - про пошуки другої половинки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22697
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
krabik
5464 дн. тому
dostojni, ale ne cikavi, dejaki - vidverto slabki. i te sho vony rizni, zigralo jim ne na koryst. prynajmni ne treba bulo pokazuvati jih vsi razom :(
marusia
5464 дн. тому
А по-моєму було. Всі фільми дуже достойні. І дуже різні, що справді цікаво.
krabik
5466 дн. тому
cikavo NE BULO :(
OBI-Consulting.eu
5467 дн. тому
Давненько Роман нічого не видавав! Цікаво!
ilona
5468 дн. тому
мож они бы его как-то по вечерам показывали четыре раза в неделю?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду