М1 покаже головні події Каннського кінофестивалю

8 Травня 2009
15400
8 Травня 2009
18:52

М1 покаже головні події Каннського кінофестивалю

15400
М1 покаже головні події Каннського кінофестивалю

Телеканал М1 придбав права на показ Каннського кінофестивалю. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер ЗАТ «Телеодин» (М1, М2) Валентин Коваль.

 

Зокрема канал має намір показати відкриття фестивалю у прямій трансляції 13 травня та його  закриття 24 травня. Також канал транслюватиме щоденники кінофестивалю. За словами головного режисера М1 Нателли Чхартішвілі, сьогодні на каналі проходили перші тракти ведучих проекту.  

 

«Сьогодні були проби, в яких брали участь ведучий Дмитро Обрізан та Олександра Березовська, редактор низки проектів  нашого каналу. А у вівторок  будуть переговори ще з одним синхроністом, і тоді ми вже вирішимо,  хто буде в ефірі», - так пояснила ситуацію пані Чхартішвілі.

 

Нагадаємо, Каннський кінофестиваль (Festival international du film de Cannes) - щорічний кінофестиваль, що проходить у Каннах (Франція) з 1946 року. Головний приз  фестивалю «Золота пальмова гілка». М1 вперше транслюватиме  Міжнародний Каннський кінофестиваль, у попередні роки цей проект втілював «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15400
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гога
5474 дн. тому
Трансляція цього фестивалю для цільової М1 дуже важлива... Брєд!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду