Walt Disney Co. відмовився від виходу в російський телепростір

8 Травня 2009
24348
8 Травня 2009
14:30

Walt Disney Co. відмовився від виходу в російський телепростір

24348
Walt Disney Co. відмовився від виходу в російський телепростір

Після того, як федеральна антимонопольна служба (ФАС) Росії остаточно відмовила представнику американської корпорації Walt Disney - компанії Catalpa Investments Ltd - у дозволі на купівлю Media One TV, що керує 30 регіональними телестанціями, корпорація відмовилась від наміру вийти на російський ринок.

 

Як повідомляє російський «Коммерсантъ», про це повідомила сама компанія у своєму квартальному звіті. Причину відмови учасники ринку вбачають у небажанні російської влади допускати іноземців до стратегічно важливої медійної галузі. Офіційна причина - нібито недостовірність наданих Catalpa Investments Ltd документів. 

 

Нагадаємо, восени 2008 року американська корпорація досягла домовленостей зі співвласником Media One TV Іваном Тавріним про купівлю 49% холдингу за $233 млн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24348
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду