Перехід журналу «Единственная» на новий тип паперу був запланованим

5 Травня 2009
25802
5 Травня 2009
16:00

Перехід журналу «Единственная» на новий тип паперу був запланованим

25802
Перехід журналу «Единственная» на новий тип паперу був запланованим

Видавництво «Едіпресс Україна» свідомо перевело журнал «Единственная» на суперкаландрований папір. Про це «Детектор медіа» повідомила видавничий директор платформи жіночих видань журналів «Единственная»,  «Полина» та «Юная Леди» Лусіне Бадалян.

 

Нагадаємо, останній, травневий номер журналу вийшов на новому виді паперу, який представники рекламних агенцій у розмовах з кореспондентом ТК назвали «газетним».

 

«Суперкаландрированная  бумага, использованная для №5 "Единственной",  широко используется в странах Евросоюза для печати журналов больших тиражей. Эта бумага  превосходит бумагу, использовавшуюся для печати издания до этого, по параметру плотности на квадратный метр (60 г/м2), обладает повышенной пухлостью с эффектом полуматовости, что позволяет читать журнал при искусственном освещении без лишнего напряжения глаз, вызываемого повышенной глянцевостью  легко-мелованной бумаги. Отличие цветовой передачи может быть вызвано фактурой суперкаландрированной бумаги. В данный момент выясняется соблюдение типографией технологии и параметров печати на соответствие данному типу бумаги и международному стандарту качества выпускаемой продукции ISO9001», - пояснила паны Бадалян.

 

За її словами, у зв'язку з виявленими нюансами нового паперу наступний номер журналу буде друкуватися на традиційному легкокрейдованому папері «с повышенным контролем качества печати для полной гарантии качества последующих выпусков издания».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду