Журналістів російської «РБК Daily» відправлять у неоплачувану відпустку

29 Квітня 2009
15809
29 Квітня 2009
15:57

Журналістів російської «РБК Daily» відправлять у неоплачувану відпустку

15809
Журналістів російської «РБК Daily» відправлять у неоплачувану відпустку

Керівництво медіахолдингу РБК готує новий антикризовий план і може відправити співробітників ділової газети РБК Daily у неоплачувану відпуску із серпня, розповідають журналісти видання, повідомляє Publicity. Холдинг це офіційно спростовує: графіки виходу газети РБК Daily і журналу РБК не зміняться.

 

За словами журналістів РБК Daily, варіанти антикризових заходів у друкарському дивізіоні РБК розглядалися на нараді генерального директора «РБК Медіа» Артема Інютіна із редакторами газети. Один із журналістів говорить, що на зустрічі обговорювалися «неоплачувана відпустка співробітників у серпні строком на два тижні або довше, а також можливі скорочення і зниження зарплати». Про це, за його словами, журналістському колективу розповіли редактори, які брали участь в консультаціях з Артемом Інютіним.


«У підсумку все залежатиме від рекламних прибутків», - резюмував співробітник РБК Daily.

Раніше журналісти РБК Daily отримували неоплачувані відпуски на три дні перед Новим роком. «Пропозиція, слід зауважити, була сприйнято з ентузіазмом», - говорив тоді генеральний директор РБК Юрій Ровенський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15809
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду