Проект «Невідома версія» на СТБ виходить за межі «Мосфільму»

28 Квітня 2009
13419
28 Квітня 2009
14:48

Проект «Невідома версія» на СТБ виходить за межі «Мосфільму»

13419
Проект «Невідома версія» на СТБ виходить за межі «Мосфільму»

Проект «Невідома версія» виходить за межі «Мосфільму». Відтепер проект,  який розповідає про заекранну історію культових картин, знятих в СРСР, називатиметься не «Мосфільм. Невідома версія», а просто «Невідома версія». Про це розповіли голова правління ЗАТ «ММЦ СТБ»Володимир Бородянський та програмний директор каналу Сергій Назаров під час прес-сніданку з журналістами, а також проанонсували нові серії програми.

 

Найближчими днями - 4 та 11 травня - в ефір вийде історія про фільм «Пригоди Шерлока Холмса та доктора Ватсона», знятий на кіностудії «Ленфільм».

 

«У фільмі про історію цієї картини нам вдалося знайти так багато цікавого матеріалу і нам так шкода було його різати, що ми вирішили випустити 2-серійний "фільм про фільм"», - пояснив Володимир Бородянський.

 

У найближчих планах телеканалу також історії про стрічки «Весілля в малинівці» («Ленфільм»), «Вечори на хуторі біля Диканьки» (кіностудія імені Горького), а також «Велика перерва» та «Вій (обидві - «Мосфільм»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13419
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду