«Галицькі контракти» заборгували зарплату за два місяці

27 Квітня 2009
16683
27 Квітня 2009
17:07

«Галицькі контракти» заборгували зарплату за два місяці

16683
«Галицькі контракти» заборгували зарплату за два місяці

У видавничому домі «Галицькі контракти» співробітникам заборгували заробітну плату за січень і лютий. Про це минулого тижня у своєму блозі, а також на форумі сайту Kontrakty.ua повідомила журналіст тижневика «Контракти» Олена Шкарпова, звернувшись з відкритим листом до видавця Сергія Іванова-Малявіна. Згодом записи було видалено.

 

Інформацію про заборгованість «Детектор медіа» підтвердили декілька працівників видавничого дому на правах анонімності. Перед більшістю співробітників залишається заборгованість за два перші місяці року. При цьому за березень, а також частину квітня керівництво з ними розрахувалося.

 

ТК зверталася по коментарі до видавця - генерального директора «Галицьких контрактів» Сергія Іванова-Малявіна, проте відповіді так і не отримала.

 

Нагадаємо, що восени в рамках оптимізації в тижневику «Контракти», що випускається ВД «Галицькі контракти», було скорочено штат. Згодом, у березні 2009 року, з посади президента видавництва пішов Володимир Чеповий. Нового президента холдингу так і не було призначено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16683
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аспид
5484 дн. тому
Стыд-позор!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду