У Москві побудують новий телецентр

24 Квітня 2009
23266
24 Квітня 2009
12:26

У Москві побудують новий телецентр

23266
У Москві побудують новий телецентр

У центрі Москви незабаром почнеться будівництво телецентру площею 26,5 тис. кв. м для компанії «ТВ Центр» неподалік від станції метро «Новокузнецька», повідомляє MediaAtlas із посиланням на РБК daіly.

 

Обсяг інвестицій невідомий, однак експерти зазначають, що будівництво обійдеться в 1,5-2 тис. дол. за 1 кв. м без урахування спеціального устаткування.

 

Медіацентр матиме 13-15 поверхів і сягне 50 метрів висоти. У наземній частині будівлі передбачається зведення п'яти студій площею 200, 300, 400, 600 і 1000 кв. м. Крім того, медіацентр матиме підземну парковку на 238 місць.

 

У компанії «ТВ Центр» повідомили, що про будівництво поки що не йдеться. Нині розробляється технічна документація об'єкта. Подробиці проекту і розмір передбачуваних інвестицій у компанії озвучити відмовилися.

 

Окрім того, на базі друкарні «Поліграфічний комплекс «Пушкінська площа» до 2015 року планується створити комплекс «Медіацентр», а у 2007 році прийняте рішення про будівництво медіацентру «Першого каналу» неподалік від спорткомплексу «Олімпійський». Компанія «Медиа3» будує «Медіапарк», а в підмосковному Глухові триває будівництво медіапроекту компанії «Главкино». Також Перший канал планує зведення медіапарку на території споруджуваного міста-супутника Константиново.

 

Джерело: MediaAtlas

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду