Мін’юст зареєстрував додаток до газети «Блик» – «Блик Спорт»

22 Квітня 2009
15248
22 Квітня 2009
15:25

Мін’юст зареєстрував додаток до газети «Блик» – «Блик Спорт»

15248
Мін’юст зареєстрував додаток до газети «Блик» – «Блик Спорт»

Міністерство юстиції України 15 квітня наказами № 680/5 і № 681/5 здійснило державну реєстрацію та перереєстрацію друкованих ЗМІ.

 

Зареєстровано журнали «Інженерія програмного забезпечення», К9 Teenagers, «Книголюб», «Нова енергія України», Fitness Factor, «Додаток до Бюлетеня кредитних спілок України», збірник «Навчання і виховання обдарованої особистості: теорія і практика», газету «Пляжна газета» («Пляжна газета») і додаток до газети «Блік» - газету «Блік Спорт» («Блик Спорт», Blik Sport).

 

Перереєстровано бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків» («Обзор цен украинского и мирового товарных рынков»), журнали «Куля», «Львівський медичний часопис» (Acta Medica Leopoliensia), «Авто Більд Всі ведучі» («Авто Бильд Все ведущие», Auto Bild allrad), Biopolymers and cell, «Автоброкер», газети «Карусель кросвордів» («Карусель кроссвордов»), «Твій дитячий світ» («Твой детский мир»), «Попутник» («Попутчик»), «Цунамі» («Цунами»), «Призові японські кросворди» («Призовые японские кроссворды»), «Евріка» («Эврика»), «Азарт від МСЛ» і «Вечірній Київ» («Вечерний Киев»).

 

Нагадаємо, що в газети «Блик» вже з'явився додаток про телебачення, а також супутні видання - тижневик «Блик для женщин» і щомісячний «Блик Здоровье». А 1 квітня Мін'юст зареєстрував журнали «Блик Воскресенье» і «Блик Кулинария».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15248
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду