Всеукраїнська Асоціація операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж

16 Травня 2003
2132
16 Травня 2003
11:26

Всеукраїнська Асоціація операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж

2132
Асоціація об’єднує операторів кабельного телебачення з 20 регіонів України, республіки Крим, міст Київ і Севастополь. зареєстрована в Міністерстві юстиції України 20 квітня 1998 року як всеукраїнська громадська організація. Реєстраційний № 1016.
Всеукраїнська Асоціація операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж
Асоціація об’єднує операторів кабельного телебачення з 20 регіонів України, республіки Крим, міст Київ і Севастополь. Асоціація кабельного телебачення Росії та Інформаційний Союз Німеччини є асоційованими членами Всеукраїнської Асоціації операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж. Основні напрямки роботи Асоціації:

– Сприяння створенню комунікаційного середовища та сприятливих умов для становлення і розвитку українського телеінформаційного простору;

– Представництво та захист законних інтересів операторів кабельного телебачення у різних інстанціях, органах державної влади і управління;

– Участь у розробці законопроекту «Про кабельне, ефірно-кабельне телебачення і телеінформаційні мережі» та узгодження його тексту з операторами кабельного телебачення та міжнародними експертами Ради Європи та Незалежної Телевізійної Комісії;

– Співробітництво з міжнародними організаціями кабельного телебачення у професійній сфері, обмін досвідом.

– Серед значних заходів, головним організатором яких була Всеукраїнська Асоціація операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж, слід відзначити:

1. Міжнародна науково-практична конференція “Кабельне телебачення України: законодавче забезпечення та перспективи розвитку” (23-25 березня 1999р.).

2. Спеціалізований семінар „Проблеми законодавчого забезпечення питань додержання авторських та суміжних прав при ретрансляції програмного продукту каналів мовлення у мережах операторів кабельного телебачення на території України” (2 березня 2000 р.).

3. 1-й Міжнародний Конгрес телерадіомовників і операторів кабельного телебачення країн СНД (27.06.- 2.07.2000 р.).

4. Міжнародна конференція “Інтернет-технології в розподільчих мережах телевізійного мовлення” (28-29.06.2000 р.).

5. 2-й Міжнародний Конгрес телерадіомовників і операторів кабельного телебачення країн СНД (19-24-06. 2001 р.).

6. Науково-практичний семінар “Взаємовідносини організацій кабельного телебачення і контролюючих органів. Теоретичні аспекти і практичний досвід застосування законодавства” 09- 14 березня 2003 р.

7. Підготовка і участь в об’єднаному з’їзді операторів кабельного телебачення та телеінформаційних мереж. 14 травня 2003 р.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2132
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду