Амадор Лопес: «Готовлю своё телешоу»

15 Квітня 2009
6245
15 Квітня 2009
10:25

Амадор Лопес: «Готовлю своё телешоу»

6245
Амадор Лопес: «Готовлю своё телешоу»

Субботний вечер я провела у телевизора вся в соплях и слезах. Очередной эфир шоу «Танцую для тебя» так меня растрогал, что сама была готова выйти на паркет и сражаться за счастье талантливых деток. Если бы «Плюсы» в третьем проекте задействовали журналистов, вы бы непременно увидели меня, вытанцовывающую танец любви румбу. Но еще больше покорила стойкость самого темпераментного и эмоционального танцора и судьи проекта Амадора Лопеса. Совсем недавно он перенес сложную операцию на копчике и, тем не менее, не пропустил ни одного эфира. Короче, уже в воскресенье я в срочном порядке набрала его номер, и мы встретились, как говорится, на травяной чаек поговорить о счастье, слезах и, заодно ‑ как бы мне записаться в его танцевальный класс.


- Амадор, как здоровье?

- У меня все хорошо. По крайней мере, хочу, чтобы все было хорошо. Эта неприятность случилась три недели назад. Врачи сказали, что, к сожалению, немного затянется процесс выздоровления. На месяц как минимум. Просто нужно набраться терпения. Потому что реально болит, и я все время на обезболивающих.



- Что врачи говорят, можно танцевать?

- Нежелательно. Главное - не извращаться. (Смеется.) Разрешили ходить на эфиры. Но танцевать, конечно, нельзя, потому что... ЧИТАЙТЕ ИНТЕРВЬЮ ПОЛНОСТЬЮ ЗДЕСЬ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Маша Руденко, для «Дуси»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6245
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду