ВР скерувала законопроект про призначення президентів НТКУ і НРКУ на повторне друге читання

14 Квітня 2009
750
14 Квітня 2009
13:32

ВР скерувала законопроект про призначення президентів НТКУ і НРКУ на повторне друге читання

750
ВР скерувала законопроект про призначення президентів НТКУ і НРКУ на повторне друге читання

Верховна Рада України скерувала на повторне друге читання проект Закону «Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення"» (автори - народні депутати Олена Лукаш, Едуард Прутнік, Андрій Портнов, №3140). Проект передбачає скасування інституту громадських рад Національної телекомпанії України та Національної радіокомпанії України та призначення і звільнення президентів цих компаній рішенням Верховної Ради України.

 

Пропозиція ухвалити проект у цілому зібрала 195 голосів «за». За пропозицію скерувати проект на повторне друге читання проголосували 358 народних депутатів. У своїх виступах народні депутати висловились за призначення президентів НТКУ і НРКУ Верховною Радою, але проти скасування інституту громадських рад.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду