Суд заарештував кіпрські активи РБК

13 Квітня 2009
723
13 Квітня 2009
10:36

Суд заарештував кіпрські активи РБК

723
Суд заарештував кіпрські активи РБК

Окружний суд Нікосії задовільнив вимогу «Банку Москви» про арешт майна холдингу РБК, що перебуває у юрисдикції Республіки Кіпр, повідомляє російська газета «Ведомости».

 

Таким чином суд забезпечив позов банку до холдингу, поданий у березні до Лондонського міжнародного арбітражного суду. Інформацію підтвердило джерело в РБК.

 

РБК має кілька дочірніх компаній, зареєстрованих у Кіпрі, зокрема EDI S Press - група, зареєстрована у місті Лімасол, яка контролює компанії, що видають і розповсюджують в Росії та Україні журнали «Идеи вашего дома», «Интерьер-магазин», «Салон-интерьер» та інші. У Нікосії зареєстровані дочірні компанії RBC Investments (Cyprus) Ltd. и Ad Net Ltd. Перша у червні 2006 році позичила у Dresdner Bank 110 млн доларів США, 56 із яких повернула, а в грудні 2007 року - 45 млн у Barclays Capital Bank (борг не погашений).

 

Нагадаємо, загальний борг холдингу РБК становить близько 235 млн доларів США.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
723
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду