Ганна Герман просить телеканал «Рада» щопівгодини включатися з ВР

2 Квітня 2009
942
2 Квітня 2009
16:14

Ганна Герман просить телеканал «Рада» щопівгодини включатися з ВР

942
Ганна Герман просить телеканал «Рада» щопівгодини включатися з ВР

Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Ганна Герман звернулася до працівників телеканалу «Рада» з проханням сьогодні протягом дня щопівгодини робити включення з сесійної зали парламенту. Оскільки, за її інформацією, з самого ранку телеканал не показав жодної картинки з Верховної Ради. Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

 

«Бо сьогодні зранку до нас надійшла інформація від нашого колеги і заступника голови нашої фракції Олександра Єфремова про те, що Володимир Литвин начебто дав команду не вмикати парламентської зали, не показувати, що там діється, і начебто він пообіцяв, що дасть команду на студію телеканалу "Рада", щоб її зачинити і щоби всі пішли додому», - зазначила пані Герман і попросила працівників каналу, у випадку якщо такі накази надійдуть, не виконувати їх.

 

Також Ганна Герман пообіцяла зробити все можливе, щоби фінансування трансляцій із Верховної Ради не було скорочено. «Оскільки ми знаємо, що представник БЮТу Микола Томенко поставив питання про те, щоби скоротити фінансування на трансляції парламентських засідань і на телеканалі "Рада" зокрема, - сказала вона. - Ніколи не можна заощаджувати на свободі преси, на можливості суспільства довідатися про те, що діється у Верховній Раді».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду