У новому сезоні на «Інтері» заспіває Ганна Безлюдна

1 Квітня 2009
2606
1 Квітня 2009
14:40

У новому сезоні на «Інтері» заспіває Ганна Безлюдна

2606
У новому сезоні на «Інтері» заспіває Ганна Безлюдна

За інформацією джерел «Детектор медіа», тривають переговори між керівництвом телеканалу «Інтер» та нідерландською компанією Endemol про придбання формату Star Academy, що останні два роки використовував Новий канал для виробництва шоу «Фабрика зірок».

 

Черговий раунд переговорів призначений на 1 квітня 2009 року. У разі досягнення домовленостей «Фабрика зірок» вже у вересні цього року почне виходити на «Інтері». Назва проекту ще обговорюється; за інформацією джерел ТК, робоча назва - «Інтер-школа» (використання назви каналу, на думку маркетологів, повинне посилити бренд).

 

Водночас, умови формату будуть змінені. Замість професійних співаків та акторів навчати молодих конкурсантів мистецтву та культурі будуть співробітники «Інтера», починаючи з генерального продюсера каналу Ганни Безлюдної (мецо-сопрано), яка викладатиме спів в оперетковій манері. Хореографією з учасниками проекту начебто займатиметься директор ТОВ «НІС» Антон Нікітін, а в ролі психолога проекту виступить керівник прес-служби Ірина Павлик.

 

Як повідомляють джерела ТК, такий хід має на меті подальше підвищення рівня впізнаваності та популярності облич каналу та його менеджменту.  Усі фіналісти проекту, незалежно від того, чи стануть вони переможцями, будуть включені у кадровий резерв телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

 

P.S. :)))))

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2606
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Елена
5511 дн. тому
Хорошая первоапрельская шутка
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду