«1+1» запускає мультимедійний проект «Щастя поруч» і створює новий позитивний логотип каналу

1 Квітня 2009
2782
1 Квітня 2009
12:46

«1+1» запускає мультимедійний проект «Щастя поруч» і створює новий позитивний логотип каналу

2782
«1+1» запускає мультимедійний проект «Щастя поруч» і створює новий позитивний логотип каналу

1 квітня 2009 року телеканал «1+1» розпочинає мультимедійний соціальний проект під загальним девізом «Щастя поруч», повідомляє прес-служба каналу. Таким чином канал не тільки хоче показати українцям позитив, а й створити новий позитивний логотип «Плюсів».

 

Проект «Щастя поруч» включатиме низку сюжетів у ТСН, серію спеціальних соціальних роликів та інтернет-конкурс.

 

Телевізійна служба новин розповідатиме історії пересічних українців, яким вдалося подолати власну кризу (не лише економічну) та змінити своє життя. Серію соціальних роликів буде присвячено тлумаченню поняття «щастя» людьми різних поколінь, покликань, професій.

 

Крім того, 1 квітня розпочався конкурс позитивних фотографій на сайті http://www.happy.1plus1.ua/. «Користувачі можуть завантажувати фотографії, на яких зображено двоє осіб або предметів, та які випромінюють позитивний настрій. Двоє тому, що це відповідає гаслу телеканалу - "ти не один"», - пише прес-служба. Голосування за найкращу фотографію триватиме до 31 травня.

 

Фото переможців стануть частиною пазла, із якого складатиметься позитивний логотип телеканалу.

 

Охочі можуть надіслати (на сайт www.happy.1plus1.ua) або переказати (телефоном гарячої лінії ТСН - 388) авторам проекту позитивні історії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2782
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
uedth67
5521 дн. тому
... мы наш, мы новый мир построим, кто был ничем, тот станет всем)))))))))))) Сначала уничтожили позитивный имидж Студии, долго били ногами и даже пару контрольных в голову сделали. Теперича вот решили снова про позитив вспомнить. Да что-то не вспоминается. В последнее время у меня с плюсами четкая и очень устойчивая ассоциация, и она к позитиву не имеет никакого отношения
Все очень плохо
5521 дн. тому
Да, в прошлом году уже был один конкурс. 1+1 и банк "Надра". "Найщіріша усмішка" назывался. Вкладчики банка до сих пор улыбаются! Теперь пришла очередь зрителей 1+1...
создатель логотипов
5521 дн. тому
".....й створити новий позитивний логотип «Плюсів»"А можно с этого момента более подробно. Это что? Не понимаю....
Зритель
5521 дн. тому
Хорошая первоапрельская шутка. Спасибо, насмешили!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду