Казбек Бектурсунов покаже пінгвінів у «Свійському дворі» на ТРК «Київ»

1 Квітня 2009
1996
1 Квітня 2009
10:45

Казбек Бектурсунов покаже пінгвінів у «Свійському дворі» на ТРК «Київ»

1996
Казбек Бектурсунов покаже пінгвінів у «Свійському дворі» на ТРК «Київ»

ТРК «Київ» запускає зоологічний телепроект «Свійський двір». Програма у форматі «У світі тварин» розповідатиме про диких і свійських тварин, які мешкають у Київському зоопарку. Дата прем'єри поки що не визначена.

 

Проект, за словами творців, є телевізійним віддзеркаленням програми опіки над тваринами Київського зоологічного парку, започаткованої столичним мером Леонідом Черновецьким. Кожен випуск «Свійського двору» - це окрема історія, яку оповідатиме про мешканців зоопарку один з опікунів або співробітників зоопарку, відтак щоразу ведучі змінюватимуться. Уже відзняті перші випуски, які провели Леонід Черновецький (про слона Боя), Казбек Бектурсунов (про чотирьох пінгвінів Гумбольдта), Віталій Журавський (про журавля сірого) та Анатолій Голубченко (про зубра Мирона).

 

Київський зоопарк сподівається таким чином поінформувати громадськість про програму опіки над тваринами, залучити нових партнерів та покращити свою матеріальну базу. ТРК «Київ», своєю чергою, розраховує на високі рейтинги зоологічного телепроекту. Також під час ефіру програми телеглядачі матимуть змогу, зателефонувавши на спеціальний номер із мобільного, перевести гроші на благодійний рахунок Київської міської державної адміністрації для допомоги мешканцям зоопарку. Серед найщедріших благодійників тижня розігруватиметься приз - запрошення у студію програми «Вечірня кава з Дмитром Джангіровим».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1996
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
марк
5512 дн. тому
Не по наслышке зная Казбека, предлагаю эту первоапрельскую программу переименовать в "Скотский двор". К Казбеку всё же ближе - будет как у себя
Лідія
5512 дн. тому
Вмерти:)
Слушатель
5512 дн. тому
Хорошая первоапрельская шутка. Спасибо, насмешили!
Макабіст
5512 дн. тому
Так, чудовий проект, обов'язково перегляну! Бектурсунов є відомим фахівцем свійських тварин, тож програма має бути дуже цікавою. Особливо мене цікавить, аби Бектурсунов виступив у ролі ведучого зі свинями і шакалам.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду