Продакшн Олексія Гончаренка вироблятиме шоу для ТРК «Україна»

31 Березня 2009
16104
31 Березня 2009
12:10

Продакшн Олексія Гончаренка вироблятиме шоу для ТРК «Україна»

16104
Продакшн Олексія Гончаренка вироблятиме шоу для ТРК «Україна»

Компанія Олексія Гончаренка Friends Production  веде переговори з ТРК «Україна» про виробництво на замовлення каналу розважального шоу «Кохання з першого погляду». Цю інформацію сайту «Дуся» «Детектор медіа» частково підтвердили у прес-службі каналу.

 

За інформацією прес-служби, остаточної домовленості між сторонами ще не досягнуто: «Зараз усе відбувається на рівні обговорення ідей». Подробиці обговорюваних із продакшном проектів не розголошуються. Сам Олексій Гончаренко поки що утримується від коментарів.

 

Нагадаємо, у лютому 2009 року директор компанії «Стар Медіа Ентертейнмент» Олексій Гончаренко залишив групу компаній «Стар Медіа» і заснував власну компанію Friends Production . Наприкінці березня стало відомо про призначення Олексія Гончаренка режисером-постановником шоу «Танцюю для тебе» телеканалу «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16104
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду