Кузьма повертається в Guten Morgen на М1

30 Березня 2009
21866
30 Березня 2009
17:25

Кузьма повертається в Guten Morgen на М1

21866
Кузьма повертається в Guten Morgen на М1

З 1 квітня музикант і телеведучий Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом «Кузьма Скрябін», повернеться до ранкового шоу Guten Morgen на телеканалі М1. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Після недовготривалої творчої відпустки в рідну сім'ю повернувся блудний син Кузьма. З 1 квітня він стає новим та водночас  не новим обличчям ранкового шоу Guten Morgen. Колись у сиву давнину Кузьма вже був ведучим шоу, але по молодості пішов іншим шляхом. Довгих 6 років він блукав у творчих роздумах, встиг побувати у ролі ведучого авто-шоу "Дай покататися", але тяжіння до коріння взяло своє, і от, блудний син повернувся», - ідеться у повідомленні прес-служби. Автори повідомлення наголошують, що повернення Кузьменка в ефір не є першоквітневим жартом.

 

Останнім часом ранкову програму на М1 вели Дмитро Обрізан, Іван Дорн та Памела. Guten Morgen виходить у будні з 7.00 до 8.45.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21866
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду