Олексій Гончаренко змінив Андрія Дончика в «Танцюю для тебе»

27 Березня 2009
31455
27 Березня 2009
10:51

Олексій Гончаренко змінив Андрія Дончика в «Танцюю для тебе»

31455
Олексій Гончаренко змінив Андрія Дончика в «Танцюю для тебе»

Колишній керівник компанії Star Media Entertainment Олексій Гончаренко призначений режисером-постановником проекту «Танцюю для тебе» телеканалу «1+1». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила прес-служба телеканалу «1+1».

 

Андрій Дончик, який був режисером-постановником дотепер, покинув проект. За інформацією прес-служби, «змушений був піти на лікарняний у зв'язку із хворобою». Тим часом за інформацією джерел ТК пан Дончик остаточно залишає «1+1».  

 

«Разом з Олексієм над проектом працюватиме також Віталій Гресь - один із режисерів «Телевізійної Служби Новин». Решта команди проекту продовжує свою роботу», - повідомляє прес-служба. Гендиректор «1+1» назвав пана Гончаренка «блискучим продюсером і режисером» і зазначив, що «канал очікує від нього нових яскравих ідей та креативних знахідок». Раніше очолювана Гончаренком Star Media Entertainment співпрацювала з «1+1» у виробництві проекту «Танці з зірками».

 

Нагадаємо, Олексій Гончаренко залишив групу компаній «Стар Медіа» на початку лютого 2009 року із наміром створити власний продакшн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31455
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
dmitrieva
5498 дн. тому
Виталик Гресь - крутой режиссер!!!
Баран
5499 дн. тому
Как это всё прАтивно читать.... Лёша, под прикрытием Ряшина и "поддержке" Лозинского делал Танцы..... {CENSORED} Хоть какой-то специалист - ПИРаст вспомнит или сможет назвать ТОП 10 творческой группы хоть одного из проектов плюсов за последние 10 лет...... Рекомендую... Табличка должна состоять из 10 строк с названиями должностей и 10 колонок с названиями проектов. Результат будет феноменальный и выстрелит в 100. Разводить каналы на бабало и торговать лицом - не специальность ..... p.s. Если уж так валятся проекты и люди имевшие отношение к АЕ, ВД и БЛ, то уважаемый Генеральный продюсер Плюсов пересмотрит координально работу ТСН..... р. p.s. Виталий Гресь - режиссёр включений ПТС в ТСН, екс. режиссёр монтажа программы "Пислямова" и "Обличчя світу". Отлично умеет делать свою работу и прекрасный пофигист. Вот только как хватило ума подвинуть Пашу и Андрюшу, а вместо них поставить таких чудных людей. офф-рекордс..... : Автор и представитель Пресс-службы забыли упомянуть о роли Андрея Нестеренка в этом проекте ...... Давайте будем честными до конца и перестанем строить своё светлое будущее на чужих костях.
Tancor
5501 дн. тому
"Лешин талант"... проплаченная фраза :).
:-)))
5501 дн. тому
Это шоу не спасет даже Лешин талант
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду