ТОНІС оновлює «Світські хроніки»

26 Березня 2009
7226
26 Березня 2009
22:39

ТОНІС оновлює «Світські хроніки»

7226
ТОНІС оновлює «Світські хроніки»

З 28 березня телеканал ТОНІС випустить в ефір оновлену програму «Світські хроніки». Про це «Детектор медіа» повідомила продюсер проекту Ольга Яринич.

 

Програма виходитиме щосуботи і щонеділі о 22.05 (зараз - щодня у будні о 23.40) і матиме удвічі більший хронометраж - 30 хвилин замість 15-ти. Ведучими проекту залишаються акторка Віолетта Трикова та шоумен Максим Юрченко. Оновлений формат програми передбачає участь у ній представників шоу-бізнесу, політики і спорту, які даватимуть оцінку світським заходам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7226
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мисс
5513 дн. тому
Осадчая, между прочим, когда-то работала на Тонисе....
Іавн
5513 дн. тому
Молодці, що шукають нові ідеї
Поціновувач ТОНІСА
5517 дн. тому
Даруйте, доки не змінете ведучих програма просто провально-брутально- банальна. А шкода, бо каналу треба свіжі і розумні обличчя. Тузов знає що робити. інакше ГАПЛИК
111
5517 дн. тому
мдя все косім під Осадчу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду