Герман Глинський залишає «Нову комерційну телегрупу»

25 Березня 2009
26293
25 Березня 2009
11:51

Герман Глинський залишає «Нову комерційну телегрупу»

26293
Герман Глинський залишає «Нову комерційну телегрупу»

Телевізійний дизайнер Герман Глинський, наприкінці листопада призначений арт-директором «Нової комерційної телегрупи», залишає компанію.

 

Цю інформацію він особисто підтвердив «Детектор медіа», уточнивши, що звільняється 1 квітня. «Це пов'язано з переходом на іншу роботу. Я хотів би продовжити діяльність, пов'язану з режисурою, зйомкою кліпів та рекламних роликів. А це виходить за рамки моєї діяльності в НКТГ», - пояснив він причини уходу.

 

До приходу в НКТГ Герман Глинський працював у компаніях «1+1 Відео дизайн», «ESSE House Production» та інших; створював ефірне оформлення та оформлення програм для каналів 1+1, ICTV, СТБ; «Сіті», «Першого каналу», СТС (Росія); знімав кліпи для Тіни Кароль, співачки Maxima, EL Кравчук.

 

Метою залучення Германа Глинського в НКТГ було покращення візуального рівня спонсорських проявів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26293
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду