The Sun запустить нову онлайн-радіостанцію, а BBC Magazines – дитячий журнал

19 Березня 2009
15088
19 Березня 2009
14:36

The Sun запустить нову онлайн-радіостанцію, а BBC Magazines – дитячий журнал

15088
The Sun запустить нову онлайн-радіостанцію, а BBC Magazines – дитячий журнал

Газета The Sun (Британія) у квітні запустить радіостанцію Sun Talk. І це буде лише один з кроків News International з інвестування 1 млн фунтів стерлінгів у нові телевізійні та радіомовні станції. Про це повідомляє Mediaweek.co.uk.

 

Радіостанція розпочне роботу 20 квітня. Вона мовитиме кожного ранку з 10 до 13 години. Першим гостем студії стане лідер британської Консервативної партії Девід Камерон. Станція розраховує охопити аудиторію у 150 тисяч слухачів протягом першого року існування.

News International планує у майбутньому створити аудіо та відеоконтент для усіх видань медіа групи. Сайт The Sun - thesun.co.uk - наразі вже пропонує відеоконтент.

 

Тим часом BBC Magazines засновує дитяче видання Waybuloo Magazine, повідомляє  

Mediaweek.co.uk. Воно з'явиться на ринку влітку, услід за запуском мультсеріалу Waybuloo на каналі Cbeebies.

 

Журнал розрахований на аудиторію дітей від трьох до п'яти років. Його роздрібна вартість становитиме 2,35 фунтів. BBC Magazines придбав ліцензію на видання цього журналу у RDF Kids - продакшен-компанії програм для дітей початкової школи. Мета журналу - допомогти дітям розвинути соціальні та емоційні навики.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15088
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду