American Idol уперше за 6 років може поступитися рейтингами Dancing with the Stars

13 Березня 2009
11027
13 Березня 2009
14:45

American Idol уперше за 6 років може поступитися рейтингами Dancing with the Stars

11027
American Idol уперше за 6 років може поступитися рейтингами Dancing with the Stars
Талант-шоу American Idol, зняте за тим же форматом, що й українська «Фабрика зірок», уперше за 6 останніх років може поступитися лідерством у рейтингах у США. Цього тижня йому наступало на п’яти шоу Dancing with the Stars (аналог «Танців із зірками», кілька сезонів якого зняв «1+1»), повідомляє Reuters.
 
Прем’єра восьмого сезону Dancing на ABC у понеділок узяла найбільшу аудиторію за весь чотирирічний термін показу цього шоу, – 22,8 млн глядачів. Це змусило індустрію заговорити про те, що довголітнє царювання Idol (іде на телеканалі Fox) опинилося під знаком питання. Рейтинги поточного, восьмого сезону Idol упали на 9% у порівнянні з середнім рейтингом шоу минулого року. Наразі його аудиторія становить 24-25 млн, у порівнянні з 28,1 млн минулого року. У середу воно зібрало 24,9 млн глядачів.
 
Нагадаємо, American Idol – це найпопулярніше та найдорожче (за вартістю рекламного часу) шоу за всю історію американського телебачення. Вже майже шість років воно утримує позиції лідера – після того, як у 2004-му відвоювало першу позицію телевізійного чарту в комедійного серіалу NBC «Друзі».
 
Втім, деякі аналітики вважають, що причина зниження показників Idol – загальне зменшення часу телепереглдяду в США. Останніми роками лишеCBS серед великих мереж нарощував аудиторію, тоді як усі інші – втрачали. На їхню думку, стрімке зростанняDancing withthe Stars є ситуативним.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11027
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
alex
5519 дн. тому
саме так - це аналог російського талант-шоу "Народний Артист", але я вже не пам'ятаю подробиць цього формату. в нас цей формат не прижився
Shrajk
5519 дн. тому
Ідол це не той формат що й Фабрика Зірок. Це "Народний Артіст" (якщо хтось ще таке пам’ятає). чи я може помиляюсь?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду