Футбол на «Інтері» та спецвипуск «Шустер live» мали частку, нижчу за середню

13 Березня 2009
20600
13 Березня 2009
11:54

Футбол на «Інтері» та спецвипуск «Шустер live» мали частку, нижчу за середню

20600
Футбол на «Інтері» та спецвипуск «Шустер live» мали частку, нижчу за середню
12 березня відбірковий матч кубку УЄФА «Динамо» – «Металіст» на телеканалі «Інтер» мав рейтинг 8,3%, частку 18,7% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine).
 
У містах sз населенням понад 50 тисяч показники матчу були ще нижчими: рейтинг 7,59%, частка 18,29%. Матч виплинув на зниження частки слоту і мав нижчі показники, ніж середні по каналу(за минулий місяць – 21,23%).
 
Цього дня футбольні матчі кубку УЄФА виходили одночасно (у слоті 18.50 – 20.55) на «Інтері» та ТРК «Україна». На «Україні» матч ЦСК – «Шахтар» мав рейтинг 3,83%, частку 8,52%. Середня частка каналу за минулий місяць – 8%. А спецвипуск «Шустер live» мав показники, нижчі за середні, – рейтинг 2,2%, частку 5,22%. Спецвипуск «Шустер live» вийшов о 18.50 і тривав у перерві між таймами, а також після завершення гри. Ведучим проекту разом із Савком Шустером був директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20600
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду