На Першому стартує програма «Weekend на колесах»

12 Березня 2009
21375
12 Березня 2009
17:47

На Першому стартує програма «Weekend на колесах»

21375
На Першому стартує програма «Weekend на колесах»
14 березня на Першому каналі стартує новий пізнавально-розважальний проект «Weekend на колесах», повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.
 
Ведучою програми є Олександра Балюта, керівником і автором – Віра Вовчук. Проект присвячений відпочинку і подорожам. У кожному випуску ведуча вирушає у цікаві й маловідомі місця України. «Родзинкою програми є те, що кожен глядач може повторити досвід ведучої – у кінці програми підбиваються усі витрати на дорогу та викладається детальний маршрут», - йдеться у повідомленні прес-служби.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21375
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5523 дн. тому
почему бы и нет? На колесах еще и не то можно:наглотался в уикенд, можно и к цыганам, а можно и не к ним...
5523 дн. тому
уикенд на колесах... а еще развлекательное шоу - "к цыганам за баяном"
//
5523 дн. тому
Вітаю творчу команду програми! Успіхів Вам! Ідея дуже класна. Буду постійним глядачем Вашої програми.
5523 дн. тому
За "Вихідні" обидно :((((((
5524 дн. тому
"Вихідні по-українськи" кілька років виходили на УТ-1. Творці "нового" проекту використали ідею, додали іноземщини та розцінки в кінці програми...
5524 дн. тому
Маразм крепчал Мови своєї не має
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду