На Першому о 18.50 з’являться вечірні анонси

11 Березня 2009
18607
11 Березня 2009
15:14

На Першому о 18.50 з’являться вечірні анонси

18607
На Першому о 18.50  з’являться вечірні анонси
З 15 березня о 18.50 у будні в ефір Першого каналу виходитиме блок анонсів вечірнього ефіру з ведучими у студії. У програмі працюватимуть ведучі Ольга Кіяшко та Катерина Кузнєцова, повідомляє прес-служба каналу.
 
Ведучі розповідатимуть про програми, що виходитимуть у вечірньому ефірі каналу, а також теми, які підніматимуться у новинах та політичних програмах. Для блоку анонсів підготовлено нову студію.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18607
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
импотент
5577 дн. тому
М-да-да-да-да! Эти две дурёхи будут умножать свои дебильные предложения?..Д
Хм
5577 дн. тому
Дзену: Не все сразу))) сначала анонсы, а потом программы))) Анонс анонсов , в єтом что-то есть))) Не пропустите!! Анонс анонсов!!!
дзен
5577 дн. тому
а хорошие программы появятся на УТ-1 или только анонсы?
Голованова
5577 дн. тому
Це все дуже добре. Але нічні, ранкові та денні передачі Першого Національного, як правило, цікавіші. То ж чому їх не анонсувати в першу чергу?! Щодо політичних передач — то певну частку аудиторії вони цікавлять найменше за всі, адже підготовлений глядач знає майже навпомацьки отих політиків як свої пять пальців, як ту жуйку. Не забруднюйте ефір і анонсуйте тільки цікаве, власне!
ДЛЯ А ТО
5577 дн. тому
БЛАГОДАРЯ ДВУМ СМАЗЛИВЫМ ДЕВИЦАМ НАРОД БУДЕТ ПЕРЕБИРАТЬСЯ С ДЕБИЛЬНЫХ СЕРИАЛОВ, КОТОРЫХ НА ПЕРВОМ КАНАЛЕ НЕТ, НА НОРМАЛЬНЫЕ ПРОГРАММЫ, КОТОРЫХ НА ПЕРВОМ КАНАЛЕ ТОЖЕ НЕТ???? ВЫ ЭТО ХОТИТЕ СКАЗАТЬ???
У.Важний
5577 дн. тому
Але ж 15 березня - неділя, вихідний. Може, з 16 березня?
КОЛЕГА
5577 дн. тому
А НАВІЩО?
а то
5577 дн. тому
а то, что народ начнет перебираться с дебильных сериалов на нормальные программы, которые, хоть немного, но учат мыслить
5577 дн. тому
НУ И ЧТО???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду