Free Media Ukraine випустила журнал «Блик Здоровье»

5 Березня 2009
12732
5 Березня 2009
14:53

Free Media Ukraine випустила журнал «Блик Здоровье»

12732
Free Media Ukraine випустила журнал «Блик Здоровье»
Видавнича компанія Free Media Ukraine, що належить румунській Adevarul holding, випустила перший номер журналу «Блик Здоровье». Про це повідомляє прес-служба компанії.
 
За словами шеф-редактора газети «Блик» Олексія Газубея, для запуску журналу створено окрему команду, яку очолює Світлана Абакуменко, в минулому – заступник головного редактора журналу «Любимая». Щомісячне видання виходитиме на 68 сторінках і адресоване масовій аудиторії. Редакцію очолила Олеся Романенко. Тираж – 50 тисяч примірників. Заявлена ціна 3 гривні, однак весняні номери продаватимуться по 2 грн. Перший номер буде безкоштовно прикладатись до газети «Блик».
 
Журнал оповідатиме про «народні методи лікування, а також досягнення класичної і нетрадиційної медицини», а також про здоров’я зірок.  
 
Free Media Ukraine вже видає в Україні газету «Блик», з 1 грудня 2008 року – додаток «Блик Спорт», з 5 грудня – «Блик ТВ».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12732
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бывалая
5534 дн. тому
Да уж Блик... Прикройся ветошью и не отсвечивай. Бердарное издание и такое же бездарное приложение
жалею румын
5535 дн. тому
бездарное разбазаривание чужого бабла
Светлана Малайная
5540 дн. тому
От всей души подздравляю свою любимую коллегу Светочку с запуском. Всей команде - удачи, благодарных читателей и лояльных рекламодателей!
Бзик-Здоровье
5540 дн. тому
еще одна глянцевая "Бабушка и ее секреты"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду