ВД «Бардо» запускає українську версію журналу про зірок ОК!

27 Лютого 2009
15216
27 Лютого 2009
14:19

ВД «Бардо» запускає українську версію журналу про зірок ОК!

15216
ВД «Бардо» запускає українську версію журналу про зірок ОК!
Видавничий дім «Бардо» (журнали «Zефир», «ZеСмайл») у березні випустить перше число української версії всесвітньовідомого журналу ОК! Це видання американської медіакорпорації Northern & Shell, яке виходить вже у 19 країнах (Україна стане 20-ю).
 
Як повідомив «ТК» піар-менеджер видавництва Денис Пономаренко, журнал розповсюджуватиметься в усіх містах-мільйонниках накладом 30 000 екземплярів. Протягом першого року періодичність становитиме два рази на місяць, потім журнал стане щотижневим.
 
Суму інвестицій у проект, зокрема вартість ліцензії, у видавництві не розголошують, як і не називають запланованого терміну виходу на беззбитковість.
 
Відсоток локального контенту, за словами пана Пономаренка, становитиме 70%, міжнародного – 30%. У редакції працюють 25 осіб, головним редактором призначено Сніжану Чивільдєєву.
 
У цьому сегменті преси (журнали про зірок) в Україні представлено кілька видань, зокрема Viva!, Story, Hello.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15216
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Эдита Станиславовна Пьеха
5559 дн. тому
Страшно даже подумать, какой украинский контент будет в ОК! с таким главредом. Блистательная подружко г-жи Чивильдеевой Аня Филимонова ню на обложке перепечаткой из "Плейбоя"?:)
Иосиф Давыдович Кобзон
5559 дн. тому
В рейтинге чего? Ужаса и кошмара? Ну когда уже закончатся все эти журналы про звед? Ну сил же нет никаких.
5559 дн. тому
А как же стори, который на втором месте в рейтинге?)))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду