РЕН-ТВ готує міжнародну версію для України

27 Лютого 2009
22017
27 Лютого 2009
13:25

РЕН-ТВ готує міжнародну версію для України

22017
РЕН-ТВ готує міжнародну версію для України
Російський телеканал РЕН-ТВ заявив, що перебуває у процесі підготовки «спеціальної міжнародної версії, адаптованої до норм українського законодавства». Цьому рішенню сприяли фінансові підсумки роботи компанії в 2008-му році – чисті сукупні доходи РЕН-ТВ зросли на 23% порівняно з 2007-м роком.  Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу. 
 
«РЕН-ТВ перебуває у стадії переговорів з українськими партнерами щодо продовження мовлення телеканалу на території України», - ідеться в заяві.
 
Звернення телеканалу є відповіддю на слова Ігоря Куруса, першого заступника голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, опубліковані «Детектор медіаю». Зокрема пан Курус сказав, що РЕН-ТВ надіслала до Нацради лист електронною поштою, в якому повідомила, що втратила інтерес до України, бо вважає фінансово обтяжливим утримання додаткового супутникового трансмітера.
 
У відповідь на реакцію телеканалу РЕН-ТВ пан Курус зауважив, що такою була позиція каналу місяць тому – тож, імовірно, за цей час ситуація у мовника змінилася.
 
«Ми не маємо нічого  проти того, щоб канал повернувся до переговорного процесу», - наголосив він.
 
«ТК» також надіслала запитання до телекомпанії РЕН-ТВ щодо подробиць створення «міжнародної версії, адаптованої до українського законодавства», і сподівається на відповіді.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22017
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5554 дн. тому
Ой, а с чего это вдруг Рен-ТВ решило так опростоволоситься? Тем более, имея представление о том, кто является руководством этого канала, не верится... Не верится, что люди, так... кхм... бережно относящиеся к деньгам, могут выкинуть их на т.н. "адаптацию". Ведь это уже не актуально...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду