«Деловая столица» скорочує трьох співробітників

27 Лютого 2009
25556
27 Лютого 2009
13:07

«Деловая столица» скорочує трьох співробітників

25556
«Деловая столица» скорочує трьох співробітників
Керівництво  газети «Деловая столица» (видавнича група «Картель») прийняло рішення скоротити трьох співробітників. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила головний редактор видання Інна Ковтун.
 
За її словами, перша хвиля скорочення у газеті відбулась ще у грудні 2008 року. Зараз звільняють двох журналістів та верстальника. У газеті плануються й подальші скорочення. «Буде гірше, буде більше скорочень», - сказала пані Ковтун. Також вона повідомила, що в компанії планується реорганізація, проте поки що інформація про це не розголошується.
 
Щотижнева газета «Деловая столица» видається з 2001 року. За даними дослідження TNS Ukraine (PMI) входить до п'ятірки найпопулярніших ділових видань України.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25556
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5557 дн. тому
"Смешно", якщо ви уважно читаєте ТК, маєте бути в курсі, що ми повідомляємо про скорочення незалежно від кількості скорочених.
Смешно
5557 дн. тому
Что, целых трех сотрудников сократили? Ужос! Вам что писать больше не о чем? Кризис в стране, если вы не в курсе, сейчас десятками, а то и сотнями сокращают
Козявка
5559 дн. тому
Давно ходять чутки, що в ДС просто жахливе ставлення до журналістів, і тому вони час від часу самі звільнюються, не витримують самодурства на нереальних понтів редакторів. Може ці троє теж такі?
Инна Ковтун
5559 дн. тому
"Телекритике" тоже стоит подумать над сокращением непрофессиональных журналистов, ага. Точная цитата ИК: "Если ситуация станет хуже, то будут еще сокращения". И Инна Ковтун не сообщала журналистке ТК о реорганизациях в нашей компании, об этом ей сообщила сама журналистка ТК. Тщательнее надо с комментариями
5559 дн. тому
А фамилии скоращенных? мы может ищем хороших журналистов :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду