Новий канал оновив сайт

27 Лютого 2009
22985
27 Лютого 2009
10:42

Новий канал оновив сайт

22985
Новий канал оновив сайт
Новий канал запустив нову версію офіційного сайту http://novy.tv/novy/. Як повідомив директор із маркетингу каналу Максим Дибенко, сайт розроблений Новим каналом, програмування виконане ТОВ «Дизайн».
 
Змінився дизайн порталу та рубрикація.  На сайті з’явились нові рубрики NovyStyle, NovyFamily, NovyFun, а також  розміщені відеосюжети проектів каналу.
 
Окрім цього, за словами пана Дибенка незабаром будуть запущені сайти окремих проектів. «Скоро з’являться сайти «Файної Украйни» та «Гордість країни». Структура сайту тестова: можливо, якісь розділи підуть, а якісь додадуться», - каже він.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22985
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Olena
5539 дн. тому
А розділ "О канале" вже не вистачило сили перекласти українською мовою?
Klara
5539 дн. тому
Дизайн в дусі кислотно-зеленого оформлення каналу. Ні гірше, ні краще. А от зелене поле справа навіщо? Під рекламу?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду