Савік Шустер заперечує зв’язок між зверненням Леоніда Кравчука та технологами БЮТ

25 Лютого 2009
16693
25 Лютого 2009
11:37

Савік Шустер заперечує зв’язок між зверненням Леоніда Кравчука та технологами БЮТ

16693
Савік Шустер заперечує зв’язок між зверненням Леоніда Кравчука та технологами БЮТ
Автор і ведучий програми «Шустер live» (ТРК «Україна») Савік Шустер заперечує інформацію про те, що виступ Леоніда Кравчука в ефірі програми 24 лютого (відео) був організований політтехнологами команди Юлії Тимошенко.
 
«Мені стало відомо, що Леонід Кравчук хоче звернутись із заявою до українського народу. Тому я особисто запросив його на програму», - сказав Савік Шустер «Детектор медіа».
 
Нагадаємо, у своєму зверненні, яке пролунало на початку програми «Шустер live», Леонід Кравчук закликав чинного Президента України Віктора Ющенка піти у відставку та оголосити дострокові президентські вибори. Після завершення звернення пан Кравчук узяв участь у програмі. Інтернет-видання «Українська правда» із посиланням на власні джерела повідомило, що про ефір Леоніда Кравчука домовлялись політтехнологи  Юлії Тимошенко.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16693
Читайте також
22.03.2009 20:07
Андрей Рушковский, ShowОбоз
20 968
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Uilfred
5541 дн. тому
Юлия // 25.02.2009 13:29:26, Савик же зачитывал в эфире перлы презика про жопу. Но лично он боится приходить на шоу (там ведь будет показана реакция на него народа).
Uilfred
5541 дн. тому
Юлия // 25.02.2009 13:29:26, Савик же зачитывал в эфире перлы презика про жопу. Но лично он боится приходить на шоу (там ведь будет показана реакция на него народа).
5541 дн. тому
Если за ЭТО не платили, то как ЭТО могло появится в эфире?
kirillius
5541 дн. тому
Нє-ві-на-ва-та-я я!!! Он сам прішол!!!
Григорий-Победоносец
5541 дн. тому
Брудні джинси "Шустер-лайер" відправити на поїдання щурам у брудних водах флорентійської Арно! Досить псувати брехнею наш ефір! Шустера - геть!
Gregory House, md
5541 дн. тому
Савик не врет, когда говорит, что к вчерашнему позору Кравчука имеют отношение политтехнологи БЮТ. Это правда в квадрате- там нет политтехнологов, там только агитпроповцы. И не БЮТ заносил, а г-н Шуфрич. Он же и сагитировал Кравчука на этот великий пук. Несчастного "друга" Червоненко позвал сам Савик, чтобы хоть как-то замазать джинсуху.Но Савик молодец, он таки показал, что у БЮТ нет политтехнологов, и что такая галимая джинса людям понятна.
Джинса
5541 дн. тому
Если «Интер» даёт слово Фирташу, канал автоматически становится продажным. Если «Шустер» предоставляет эфир премьер-министру – продажный. Если на центральных каналах (за исключением «Интера») звучит официальное обращение Кравчука – продажный первый Президент Украины. Пишите о скрещивании кроликов – и будете белыми и пушистыми!
5541 дн. тому
Шустер цинично обманывает! Свободная журналистика в стиле Радио Свобода для него в далеком прошлом. В БЮТе был план втюхать звернення Кравчука и в другие места. Савик! Вы циничный лгун! Вон такую свободу слова из страны!!!
Юлия
5541 дн. тому
Непонятно,почему Савику становится известно именно то ,что хотят обговорить бютовцы и им сочувствующие(ПортновЖвания,Шуфрич,Кравчук)Что-то я не помню,чтобы Шустеру стало известно о том,что хочет обговорить Президент или его команда.
Журналіст
5541 дн. тому
Тут щойно мені телефонували піарники БЮТу й уклінно запрошували на прес-конференцію Кравчука в УНІАН, сьогодні о 15:30 :)
Дина
5541 дн. тому
Савик получает от Абдулина.Это всем известно.Деньги туда идут огромные.
элка
5541 дн. тому
Уже и Савика заставили оправдываться! Ну ппц полный! Т.е. у Кравчука не может быть своего мнения, своей головы на плечах?! Или в стране, на самом деле, все зашибись? ИМХО: судя по грязи, которую сегодня некоторые сайты и комменты начали лить на Макарыча - его обращение достигло своей цели. А это самое главное. При чем не так в стране (здесь все ясно), как за пределами.
5541 дн. тому
Ага, стало відомо, що Кравчук хоче звернутись з заявою до українського народу. Звернувся - в ефірі Шустера та сам себе обговорив - теж в ефірі Шустера. Звичайно, жодних політтехнологів."Мы самая свободная программа в Украине". Дійсно, вільна, від совісті та здорового глузду. Замовні ефіри на Інтері -ганьба, а у Шустера -цяця. так, "Телекритико"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду