Працівникам НТКУ відключили міжміський телефон

21 Лютого 2009
19179
21 Лютого 2009
09:20

Працівникам НТКУ відключили міжміський телефон

19179
Працівникам НТКУ відключили міжміський телефон
У Національній телекомпанії України обмежено загальний доступ співробітників до користування міжміським телефонним зв’язком. Про це повідомляє прес-служба державної компанії.
 
Причиною такого кроку керівництва стала «складна економічна ситуація в країні, яка спричинила недофінансування НТКУ». «Але це не означає, що жоден співробітник телекомпанії не може скористатися міжміським зв’язком, якщо на це є службова необхідність, – запевняє прес-служба НТКУ. – За кожним підрозділом збережений номер телефону з виходом на міжміський зв'язок».  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19179
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5556 дн. тому
БО ПРЕС-СУЛЖБА НТКУ - НАЙКРАЩА І НАЙОПЕРАТИВНІЙША В УСЬОМУ СВІТІ, ХІБА НЕ ЯСНО??
5556 дн. тому
А чого це зараз про це заголосили, вже давно відключили!
VOLLI
5556 дн. тому
Уже включили. Не хвилюйтеся так ви за нас :))
исида
5557 дн. тому
Володимир, вы вообще о чем?
Володимир
5557 дн. тому
Прикра, але потрібна ініціатива, особливо якщо урахувати, що Обама, наприклад, трясе навіть банкірів із їхніми бонусами. А стосовно сидження в інтернеті, то потрібна урядова ініциатива зробити його безкоштовним, наприклад, для інвалідів. В НТКУ не всі такими є! І можуть сплачувати міжміські розмови, які не мають відношення до безпосередньої роботи в ефірі Першого Національного. Прикро, що системна ініціатива по економії державних коштів іде не від українських банків!
5557 дн. тому
Ага, а ще нам всім відрубили доступ до однокласників, і тепер хоч вішайся, ні по телефону потеревеніти, ні в інтернеті повисіти ((((((
обуреному
5557 дн. тому
а чим не новина? от в таких умовах доводиться працювати журналістам. головне, щоб менеджменту добре жилося
5557 дн. тому
вот это новость, постыдились бы о таком вообще говорить пресс-служба е-мое
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду