«М2 Естрада» запускає проект «Найкращі місця солодкого життя» з Каріною Плай

20 Лютого 2009
19214
20 Лютого 2009
14:18

«М2 Естрада» запускає проект «Найкращі місця солодкого життя» з Каріною Плай

19214
«М2 Естрада» запускає проект «Найкращі місця солодкого життя» з Каріною Плай
На телеканалі «М2 Естрада» стартує новий проект – «Найкращі місця солодкого життя». Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Ведучою проекту стане співачка Каріна Плай. Програма виходитиме тричі на тиждень: у середу о 20.00, у п’ятницю о 22.00 та у неділю об 11.00.
 
У кожній програмі ведуча даватиме поради щодо найцікавіших місць відпочинку, крамниць, ресторанів, де можна «поєднувати розмови з корисною їжею, де можна купити ексклюзивні речі для себе чи подарунки друзям та де можна гарно відпочити і розважитися».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19214
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rlk
5564 дн. тому
йо-йо. самоє врємя : ))
POP
5564 дн. тому
До М1 и М2 никак не доходит простой факт: ГЛАМУР ИСДОХ! С началом кризиса. Поэтому от любых попыток "погламурить" сейчас - несет мертвечиной. И все эти кривляющиеся телемартышки с их "модами", "трендами", "брендами" и пр. - обречены.
bunny
5564 дн. тому
Афігітельно актуальна передача! Та й сама концепція на рівні якоїсь місцевої студії кабельного ТБ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду