Футбол на «Інтері» знизив частку слоту

19 Лютого 2009
23546
19 Лютого 2009
14:06

Футбол на «Інтері» знизив частку слоту

23546
Футбол на «Інтері» знизив частку слоту

18 лютого футбольний матч 1/16 фіналу Кубку УЄФА «Динамо» – «Валенсія» на телеканалі «Інтер» мав рейтинг 10,96%, частку 24,99% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine).

 

У містах із населенням понад 50 тисяч частка матчу вища – 26,54%, рейтинг 10,86%. Гра «Динамо» – «Валенсія» вийшла у слоті 18.50 – 20.55, де зазвичай транслюється серіал «Вогонь кохання» та новини каналу «Подробиці». Футбольний матч хоч і мав вищі показники, ніж середні по каналу, знизив частку слоту в порівнянні з попереднім тижнем, коли серіал та новини «Інтера» в середньому мали частку 31,5%. Водночас у прес-службі каналу ці показники називають високими, як для футбольних трансляцій, і наголошують, що це другий результат серед трансляцій футбольних матчів сезону (за цільовою аудиторією каналу).

 

А от матч «Сампдорія» – «Металіст» на Першому національному мав показники, вищі за середні по каналу – рейтинг 2,66%, частку 7,82% (за «50 тис.+» рейтинг сягнув 3,43%, частка – 9,96%).

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23546
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду